Massage

Klassisk massage

FTG

Terapeutisk massage

FTG

Om du har speciella behov välj gärna Terapeutisk massagebehandling.

85min-En helkroppsmassage med extra allt! Med denna massage går man igenom hela kroppen och vid önskemål läggs extra fokus på de ställen du önskar.

55min - Denna massage går igenom kroppens alla muskler med fokus på rygg och nacke. Den fungerar utmärkt i syfte att fräscha upp muskler efter träning/arbetsvecka eller bara ge dig en skön upplevelse.

55min - Tyst. Samma som ovanstående, men utförs helt under tystnad efter förberedande samtal.

En terapeutisk behandling är till för att hjälpa dig med problem och smärtor i kroppen men även för att förebygga besvär. Behandlingen börjar med en undersökning med journalskrivning och fortsätter sedan med behandling. Behandlingen kan bestå av olika massagetekniker, allt från tuffare muskulering till tekniker som bygger på smärtfria lägen och muskelsignalsmanupilationer. Behandlingen anpassas helt efter dig och dina behov för bästa resultat.

Tid: 25 min
Pris: 595 kr
Utövare: Lisa Boström

25min - Denna massage inriktar sig på överkroppen med fokus på nacke/rygg, men även armar och bröstkorg ingår. En skön behandling och genomgång av musklerna ger dig välmående och avslappning.

25min - Tyst. Samma som ovanstående, men utförs helt under tystnad efter förberedande samtal.

Tid: 25, 55 eller 85min
Pris: 520, 850 eller 1 050 kr
Utövare: Lisa Boström och Miriam Adolfsson

Spamassage

FTG

Njut av mjuk massage med varma oljor i ett rytmiskt flöde. Avkopplande och avstressande för kropp och själ. Endast mjuka massagetag utförs. Välj mellan neutral, uppiggande, utrensande, avkopplande eller muskelavslappnande olja.
Helkropp eller halvkropp.

Tid: 25 eller 55 min
Pris: 520 eller 850 kr
Utövare: Lisa Boström och Sandra Hallgren

Ortobionomi

FTG

Ortobionomi är en manuell behandlingsmetod för att återställa normal rörlighet i kroppen.

Orto betyder rak eller rät, och bio betyder liv. Ortobionomi kallas även strain and counterstrain, dvs. spänning av motspänning. Metoden har utarbetats av en amerikan vid namn Jones och är en osteopatisk teknik.

Ortobionomi innebär en långsam töjning av muskler under ca 1 1/2 minut. Då slappnar reflexmässigt spända muskler av, och en felfungerande led i t.ex. ryggraden kan korrigera sig själv. Ortobionomi tillämpas vid problem i rörelseapparaten. Det är en lugn metod, enligt uppgift särskilt lämpad för patienter som har svåra smärtor och är känsliga för beröring och behandling.

Tid: 25 min
Pris: 595 kr
Utövare: Miriam Adolfsson

Käkledsbehandling

FTG

Stress och spänningar sätter sig ofta i käkmuskulaturen. Man kan känna knäppningar, låsningar eller gnissla tänder och ofta vara väldigt öm. Detta kan också leda till spänd nacke och huvudvärk. Så i denna ingår också huvud-, hals- och nackmassage. Genom att massera käkar, både utvändigt och invändigt (med handskar), samt huvudmuskulatur, nacke/hals så kan många smärtor och symtom släppa.

Antistress med ansiktsbehandling

FTG

Först får du en lugnande ryggmassage med olja och eteriskaoljor i 25 minuter. Sedan följs den upp med en ansiktsbehandling med NHT Global rengöring och fuktkräm med ingridienser som bl.a. aloevera, jojoba, lösligt kollagen och karragenatång stramar upp och återfuktar huden.

Peeling/rengöring och mask med manuka honung. blåbär, hyoluransyra, aloevera och E-vitamin.

Under tiden ansiktsmasken verkar, får du en avslappnande massage av händer och fötter. Den avslutas med massage av ansikte och skalp.

Tid: 55 min
Pris: 925 kr
Utövare: Lisa Boström

Aroma Hot Stone

FTG

En avkopplande och djupgående massage med varma lavastenar och väldoftande/läkande eteriska oljor. De varma stenarna löser upp dina spänningar och och ger vila för både kropp och själ. Underbart skönt! Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Hot stone massage bygger på flera tusen år gammal orientalisk filosofi med härstamning från antika Kina och Indien. Ej lämplig för gravida.
Helkropp eller halvkropp.

Tid: 25 eller 55 min
Pris: 750 eller 1 050 kr
Utövare: Lisa Boström

Tid: 40 min
Pris: 775 kr
Utövare: Lisa Boström

Ansikits-, huvud- och nackmassage

FTG

Detta är en skön avstressande ansiktsmassage som släpper på spänningar och ökar blodcirkulationen. Jag behandlar hela ansiktet, huvud och nacke. Många spänningar sätter sig i dess små muskler utan att vi tänker på det. Spända käkar kan leda till spänd nacke som i sin tur leder till huvudvärk och andra problem.

Tillsammansbehandling för två personer

FTG

Unna dig och din vän/ partner en skön stund tillsammans. Under en timmes tid kopplar ni av med frukt och juice.

Ni börjar med ett fotbad, under tiden får ni handmassage uppföljt med fot och vadmassage. Skalp, skuldra och ansiktet får sedan en skön massage.

Tid: 55 min
Pris: 1 080 kr
Utövare: Lisa Boström

Det är väldigt sällan dessa muskler får vila. Speciellt om vi biter ihop på nätterna som många gör. Och på dagarna så pratar vi, tuggar, ler eller biter ihop och stressar. Dom är alltid igång.

(Se också Käkledsbehandling)

Tid: 25 min
Pris: 490 kr
Utövare: Lisa Boström

Postural träning / behandling

För dig som har någon form av muskulär obalans, smärta eller värk, återkommande skador, stelhet, inskränkt rörlighet och för dig som vill förbättra din hållning och den fysiska prestationsförmågan.

Med en kombination av PosturalTräning och Behandling enligt OptimumMetoden återställer vi kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning.

Vi tittar på helheten och åtgärdar grundorsaken till problemet istället för att bara lindra symtom, och som oftast sitter orsaken till obalanser och smärta i en annan del av kroppen än den som gör ont. Visste du att t.ex. en axelsmärta kan ha sin grundorsak i höften?

Besök 1 - Första gången är alltid 120 min där vi går igenom besvärhistorik, funktionsanalys och stressanalys med biofeedback, behandling efter behov, och ger dig ett individanpassat träningsprogram för hemträning. Pris 1500 kr (ordinarie 1800kr)

Besök 2 - Uppföljning 90 min samt behandling vid behov och modifiering av träningsprogrammet eller upplägg av nytt program. Pris 1500 kr.

Besök 3 och framåt – Återbesöken 90 min omfattar en ny analys och funktionsbedömning, genomgång och modifiering av existerande program eller genomgång av nytt träningsprogram och behandling vid behov. Pris 1350 kr.

Tid: 90 - 120  min
Pris: 1350 - 1500 kr
Utövare: Diana Lindberg

FTG

Aromamassage

Regndroppsterapi

FTG

Regndroppsmassage (raindrop technique) är en läkande effektiv SPA-behandling som motverkar stress och värk(även huvudvärk), stärker och balanserar kropp och själ. Mycket bra vid rygg- och nackbesvär. Man använder sig av särskilt utvalda eteriska oljor som varsamt droppas ut och masseras in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro. (Nagellack på tår bör tas bort innan)

Tid: 75 min
Pris: 990 kr
Utövare: Lisa Boström och Sandra Hallgren

Kinesiologitejpning

FTG

Tejpningstekniken som hjälper skadad eller överbelastad muskel. Den används i rehabilitering samt ömma muskler och senor. Kinesiologitejp kan ge smärtlindring och även hjälpa oss att återfå funktionen i en musikel.

Tid: 20 min
Pris: 320 kr
Utövare: Börje Karlsson

Lymfdränage/massage

Lymfdränage stimulerar kroppens lymfflöde, dvs det flöde som sköter borttransporten av slaggprodukter och ett väl fungerande immunförsvar. En djup, avslappnande och effektiv behandling som understödjer en storstädning av kroppen.

Tid: 25 eller 55 min
Pris: 420 eller 800 kr
Utövare: Mia Nilsson

Rosenterapi

Rosenmetoden är en varsam och inkännande beröring som syftar till att lösa upp muskelspänningar i kroppen. Behandlingen bidrar till djup avspänning och en ökad kroppsmedvetenhet.

Njut av mjuk massage med 100% naturliga eteriska oljor i ett rytmiskt flöde. Avkopplande och avstressande för kropp och själ. Endast mjuka massagetag utförs. 

Tid: 55 min
Pris: 950 kr
Utövare: Lisa Boström och Sandra Hallgren

Tid: 50  min
Pris: 750 kr
Utövare: Anette Hultin

Kontakt

Öppettider

Sociala medier

Måndag - Tisdag
11:00 - 18:00
Onsdag - Fredag
11:00 - 20:00
Lördag - Söndag
11:00 - 16:00