Hudvård, Yoga & Övrigt

NAT

FTG

Antistress med ansiktsbehandling

FTG

NAT balanserar och stärker nervsystemet. Man arbetar bl a vid området Locus coeruleus (LC), kroppens centrala växlingsstation där 1000 olika nervbanor passerar, och det är som att öppna dörren (en inkörsport) till hjärnan. Locus coeruleus är en kärna i hjärnstammen som fungerar som hjärnans pacemaker och som styr viktiga funktioner kring bland annat:

- vakenhet och sömnrytm

- uppmärksamhet och minne

- smärtupplevelser

- stress

- beteendemässig flexibilitet och impulskontroll

Syftet med NAT är att helt väcka och återställa full kapacitet i LC vid basen av hjärnan och på så sätt skapa en miljö som underlättar bästa möjliga hälsa, läkning och kroppsfunktion.

Tid: 25 min
Pris: 780 kr
Utövare: Sandra Hallgren

Först får du en lugnande ryggmassage med olja och eteriskaoljor i 25 minuter. Sedan följs den upp med en ansiktsbehandling med Flowers produkter, ett ekologiskt och veganskt hudvårdsmärke som tillverkas i Sverige. Under tiden ansiktsmasken verkar, får du en avslappnande massage av händer och fötter. Den avslutas med massage av ansikte och skalp.

Tid: 55 min
Pris: 925 kr
Utövare: Lisa Boström

Ansiktslyft utan skalpell

FTG

Vi använder skindualence som har välgörande örter och växtextrakt som bidrar till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor samt öka spänsten. Masken får huden att arbeta med isometrisk näring. Huvudingredienser är aloverablad, jojoba, sericin, natriumhyaluronat, lösligt collagen, Akaciagummi, örtextrakter.

Hollywood-behandling

FTG

Arielle är resultatet av att en Hollywood regissör och en dermatolog slog sig samman. frågan var hur en skådespelare kan ses strålande ut på närgångna vinklar i högupplösta bilder.

I behandlingen ingår en skindualence rengöringscreme samt en exfolierande rengöring som återupplivar, en ansiktsmask med manukahonung som återfuktar och ger näring på djupet, ett koncentrerat anti age serum med uppstramande och upplyftande effekt, en fuktgivande lösning som stabiliserar, balanserar och återställer fuktbarriären, ögonkräm, ansiktsvatten samt en rikare fuktgivande creme.

Aktiva ämnen: blåbär, hulauronsyra, E-vitamin, Aloevera-blad, Manukahonung.

Tid: 55 min
Pris: 1 050 kr
Utövare: Lisa Boström, Miriam Adolfsson

Tid: 45 min
Pris: 700 kr
Utövare: Lisa Boström, Miriam Adolfsson

Kinesiologitejpning

FTG

Tejpningstekniken som hjälper skadad eller överbelastad muskel. Den används i rehabilitering samt ömma muskler och senor. Kinesiologitejp kan ge smärtlindring och även hjälpa oss att återfå funktionen i en musikel.

Tid: 20 min
Pris: 320
Utövare: Börje Karlsson

Ayurvedisk yogaterapi

Ayurvedisk yogaterapi innebär att vi skapar ett program som är anpassat efter dina förutsättningar och förkunskaper. Med varsam guidning får du hjälp att hitta balans i din kropp och komma till rätta med eventuella besvär. Ledvärk, hormonella problem, ryggvärk, depression, ångest, stress, sömnsvårigheter är bara några exempel där yogaterapi kan underlätta. Yogaterapi är också förebyggande och stressreducerande och passar både nybörjaren och den erfarne yogin.

Under det första mötet (cirka 30 minuter) pratar vi om dina tidigare erfarenheter av yoga och dina eventuella obalanser och förväntningar. Därefter utformas ett unikt yogaprogram till dig som vi tillsammans går igenom (cirka 60 minuter) vid nästa träff. När du praktiserat yoga några veckor finns det möjlighet till ett uppföljningssamtal, där du får berätta om dina upplevelser och eventuella justeringar görs

Tid: 90 min
Pris: 1150
Utövare: Lina Johansson

Kontakt

Öppettider

Sociala medier

Måndag - Tisdag
11:00 - 18:00
Onsdag - Fredag
11:00 - 20:00
Lördag - Söndag
11:00 - 16:00