Hälsocenter, café och en unik mötesplats

 

Med våra 20 terapeuter, unika kockar och engagerade personal sitter 2inspire på en enorm kunskap kring allt som rör hälsa.

 

Detta ger oss möjligheten att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till er och här kan ni boka en helt egen föreläsning till era företag, organisationer eller annan grupp.

Under sommaren och hösten kommer vi dessutom utöka vårt utbud av föreläsningar för företag.

Föreläsningar

 

2inspire

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Välkommen att kontakta oss för information och bokning av föreläsning på Ecocaféet.

Det är ett av Sveriges största ekologiska caféer, ett helt hälsocenter med enorma kunskaper och en behandlingsavdelning i världsklass. Men hur började det egentligen? Och vad är framtiden för detta ständigt växande projekt i Östersund?

Under denna föreläsning får du en unik inblick i vad som pågår bakom kulisserna på 2inspire och vad du, samt staden Östersund, egentligen har att vinna på detta hälsocenter.

Eteriska & sensuella oljor

Mellan modern forskning och traditionell visdom hittar du denna uråldriga medicin som nu har kommit att bli populärare än någonsin.

Följ med på en resa bland örternas fascinerande värld. De eteriska oljorna, en koncentrerad form av några av naturens mest kraftfulla ämnen, kan med rätt kunskap vara vägen till både strålande fysisk hälsa samt att hitta sin egen inre kraft och skönhet.

Vad fan ska man äta?

Hur äter man hälsosamt och hållbart? Ska man verkligen måsta välja mellan miljön och sin egen hälsa?

 

Maten har en betydande inverkan på ett klimat som förändras med ett oroväckande tempo men den har också en inverkan på vårt eget välbefinnande, så hur ska vi tänka när vi väljer vilken mat vi ska äta? Eller behöver vi verkligen tänka på det över huvud taget?

Stress och återhämtning

Mer info kommer...

Telefon: 063-779077 I E-mail: info@2inspire.se I Adress: Storgatan 26 ÖSTERSUND