Coachning & Analys

Hårminrealanalys & Zytoscanning

FTG

Hårmineralanalys & stressanalys

En förstklassig analys med 2% felmarginal där du får svar på hur just ditt näringsupptag och mineralbalans ser ut i kroppen. Många använder testresultatet för att förebygga eventuell ohälsa eller för att finjustera sitt kost- och näringsintag. Det ingår även en Zytoscanning värde 900kr. Analysen består av 1,5 timma Screening, samtal, klippning för labb och sedan ytterligare en timmas genomgång av resultatet inkl. en doktorsrapport.

Besök 1: Vi gör screening, intervju, zytoscanning och skickar hår på analys

Besök 2: Genomgång av resultat och åtgärdsplan

Besök 3: Uppföljning och eventuellt justering av åtgärdsplan

Besök 1: 90 min, besök 2: 90 min, besök 3: 30-60 min

Pris: 2200 kr (båda uppfölningsmötena ingår)
Utövare: Börje Karlsson

Hårminrealanalys distans

FTG

För dig som inte kan komma till Ecocaféet finns möjlighet att göra analysen på distans via telefon eller skype.

(Stressanalys eller Zytoscanning ingår ej)

Besök 1: Vi gör intervju och skickar hår på analys

Besök 2: Genomgång av resultat och åtgärdsplan

Med hjälp av en hårmineralanalys får du information om ditt näringsupptag och din mineralbalans samt eventuella toxiska metaller i kroppen. Utöver det får du även information om din ämnesomsättning, sköldkörtel, binjurar, hur du hanterar stress och mycket mer.

Du får en utförlig personlig analysrapport på din mineralstatus, råd om kost och ett skräddarsytt kosttillskottsprogram samt förslag på livsstilsåtgärder. Vitaminer och mineraler förbrukas när vi stressar och stress är den stora boven bakom ohälsa och sjukdomar. En balansering tar längre tid om du är stressad under tiden. Allt som stressar kroppen påverkar balanseringen.

Du får utöver Hårmineralanalysen möjlighet att göra en Stressanalys med HRV Biofeedback (värde 900kr) för att se hur det ser ut för just dig och hur du kan optimera din hälsa. Analysen består av 60 min Screening, samtal, klippning för labb och sedan 60 min genomgång av resultatet.

Besök 1: Vi gör screening, intervju, stressanalys och skickar hår på analys

Besök 2: Genomgång av resultat och åtgärdsplan

Tid: Besök 1: 60 min, besök 2: 90 min

Pris: 2200 kr (uppfölningsmöte ingår)
Utövare: Diana Lindberg

Tid: Besök 1: 60 min, besök 2: 90 min

Pris: 2200 kr (uppfölningsmöte ingår)
Utövare: Börje Karlsson och Diana Lindberg

Hälsorådgivning & Zytoscanning

FTG

Med screening, frågor och ett biofeedback-verktyg skapar vi gemensamt en kartläggning av din hälsa och ser vart du kan lägga focus för att bibehålla eller stärka din hälsa. Zyto-skannern skapar en hälsobild genom mätning av ditt bioelektriska system (Biofeedback). Du får förslag på åtgärder och/ eller behandlingar som kan passa dig. Vikt, stress, näring, kost, motion och obalanser är vanligt för genomgång.

Hårmineralanalys omanalys

FTG

Efter en balanseringsperiod med kost, näring och tillskott kan en uppföljning och omanalys vara lämplig att göra för att säkerställa att åtgärderna har gett resultat. Vid en omanalys visas förändringar och skillnader från förra analysen. Kostförslagen och kosttillskotts-rekommendationerna samt livstilsåtgärder kan komma att ändras för fortsatt balansering.

Tid: Besök 1: 60 min, besök 2: 90 min

Pris: 1900 kr (uppfölningsmöte ingår)
Utövare: Börje Karlsson och Diana Lindberg

Tid: 90-120 min

Pris: 900 kr
Utövare: Börje Karlsson

Stressanalys med Biofeedback

Stress är boven bakom ohälsa. Hur vet vi då om vi är stressade? Stress går att mäta med HRV Biofeedback där man ser hur det autonom nervsystemet jobbar på insidan. Vårt nervsystem gasar och bromsar och det vi eftersträvar är att ha balans mellan gas och broms.

Fastnar du i gasen och inte kan bromsa finns risken att du utvecklar stressrelaterade symtom som högt blodtryck, ångest, koncentrationsproblem, sömnproblem etc. Hur hanterar du stress och skapar bättre återhämtning? Med hjälp av HRV Biofeedback får du direkt feedback på nuläget samtidigt som du får verktyg på hur du kan förändra dina reaktionsmönster, ta tillbaka kontrollen, minska stressen och skapa bättre återhämtning.

Tid: 55 min

Pris: 900 kr
Paketpris: 2400 för 3ggr

Utövare: Lena Raaby och Diana Lindberg

Coachning

Sitter du fast i livet och vet inte åt vilket håll du ska gå? Känner du att du vill förändra eller ta dig vidare i livet och behöver stöd för att gå framåt? Det kan handla både om privatliv och arbetsliv såsom hälsa, livsstil, karriär etc. Jag finns med dig på vägen i din förändring mot att ta nya steg framåt emot ditt mål. Coachingen bidrar utöver att du uppnår ditt mål till ett ökat välmående och en förbättrad livskvalitet.

Tid: 55 min

Pris: 800 kr
Utövare: Lena Raaby och Diana Lindberg

Hormonanalys

FTG

Dessa tester utförs av det amerikanska ackrediterade laboratoriet Labrix Inc. Testerna görs i saliv. I saliv analyseras nivåerna av östron, östradiol, östriol, progesteron, testosteron, DHEA och kortisol x 4.

För dig som är trött på att bli avfärdad med att "det är så här att bli äldre" eller "det är så här det är att vara kvinna".

Besök 1: Vi gör screening, intervju och skickar prover på analys.

Besök 2: Genomgång av resultat och åtgärdsplan

Tid: 60 min

Pris: 4500 kr (uppföljningsmöte ingår)
Utövare: Börje Karlsson

Stresskoll

Check av ditt HRV 15 min.

För dig som redan tränar HRV Träning.

Tid: 15 min

Pris: 200 kr
Utövare: Lena Raaby, Diana Lindberg

Vikthållning & Kostrådgivning

Syftet med rådgivningen är att du/ni ska få redskap att må ditt allra bästa. Med energi som räcker hela dagen, en mage som fungerar som den ska men även balans på både blodsocker och hormoner. Effekterna av en kostförändring förbättrar förutsättningarna för viktbalans och bättre fysisk/psykisk hälsa.

Besök 1: Vi gör screening, intervju, zytoscanning samt en åtgärdsplan.

4 st återbesök: Uppföljning och eventuell justering av åtgärdsplan.

Ayurvedisk livsstilskonsultation

Under konsultationen går vi igenom din fysiska, mentala och känslomässiga hälsa. Terapeuten ställer frågor och tittar på hud, naglar, hår och ögon. Efter det får du reda på vilka obalanser du har och hur du kan jobba med dessa via kost, tankar, meditation och yoga.

Du kommer också att få hjälp att identifiera de områden som håller dig tillbaka i livet. Vi har ofta ett eller flera djupare trauman som gör att vi inte kan blomma ut och hitta vår passion, vårt syfte och vår livslust. Dessa trauman skapar tankemönster som vi kan ha svårt att se själva. När vi möter motstånd i livet aktiveras dessa tankemönster som rädslor eller försvar, vilket gör att vi sätter upp hinder för oss själva. Under konsultationen får du hjälp att se dessa mönster och terapeuten ger förslag på hur du kan lösa upp dessa.

Som ett komplement till konsultationen kan du även boka ett individuellt yogaprogram där du får andningsövningar, meditation och yogapositioner utifrån dina obalanser. Se Ayurvedisk Yogaterapi.

Ayurveda är en holistisk lära som handlar om att skapa hälsa och balans i kropp, sinne och själ. Läran har utövats som ett komplement till traditionell medicin i Indien i över 5000 år.

Tid: 90 min

Pris: 1500 kr
Utövare: Lina Johansson

Scenskräck - lär dig tala inför folk

Tid: Besök 1: 90 min, återbesök: 60 min

Pris: 2 400 kr (4 st återbesök ingår)
Utövare: Börje Karlsson

Fobihantering

Sitter du fast i livet och vet inte åt vilket håll du ska gå? Känner du att du vill förändra eller ta dig vidare i livet och behöver stöd för att gå framåt? Det kan handla både om privatliv och arbetsliv såsom hälsa, livsstil, karriär etc. Jag finns med dig på vägen i din förändring mot att ta nya steg framåt emot ditt mål. Coachingen bidrar utöver att du uppnår ditt mål till ett ökat välmående och en förbättrad livskvalitet.

Har du en fobi som begränsar dig i ditt dagliga liv? Är du rädd för ormar, spindlar, höjder, hundar? Eller har du tandläkarskräck? Har du provat andra behandlingar utan att bli fri från din fobi?

Tid: 60 min

Pris: 865 kr
Utövare: Jonas Höglund

Livscoachning med NLP och hypnos

Under hypnos så behandlar jag de problem du vill bli av med. Kanske har du saker du ältar, bilder du har svårt att göra dig av med eller inre röster som ger dig negativa idéer. Eller så mår du bra men vill hitta nya vägar i livet för att må ännu bättre. Genom positiva suggestioner och omprogrammering av ditt undermedvetna så kommer du att komma ut gladare, tryggare och starkare på andra sidan hypnosen.

Scenskräck eller problem att tala inför publik är ett vanligt begränsande problem för många. Under tre sessioner kommer du gå från att vara obekväm till att älska att göra presentationer inför publik.

Den första sessionen kommer bota din scenskräck, den andra kommer att få dig att tycka att det är roligt och den tredje kommer vi arbeta med tekniker för att göra dig till en fantastisk talare.

Tid: 90 min

Pris: 1 200 kr

Paketpris 3 gånger: 2395 kr
Utövare: Jonas Höglund

Vikthantering & Viktnedgång

Hur skulle du må om du redan i dag hade den vikt du själv vill ha? Vilka positiva saker skulle det medföra för dig om din vikt var perfekt för dig? Är du redo att påbörja din resa i dag? Det är DU som måste göra jobbet, det finns inget magiskt piller. MEN jag hjälper dig att göra din resa så effektiv och positiv som möjligt för att dina resultat ska bli så bra som möjligt.

Processen tar 4 möten över en månads tid, och du bestämmer själv målet. Vill du t ex gå ner från 15 cigaretter till 3 om dagen eller vill du sluta helt – bara du vet vad som är rimligt och önskvärt för dig.

Tid: 90 min

Pris: 1 200 kr
Pris återbesök: 865 kr
Paketpris 4 gånger: 2300 kr
Utövare: Jonas Höglund

Coachning för personlig utveckling och mental hälsa

Har du stressrelaterade besvär? Upplever du att du sitter fast? Har du låg självkänsla?

Oavsett vilken utmaning du har möts vi förutsättningslöst i ett samtal där du får uttrycka dina behov och jag ger dig övningar, verktyg och kunskap för hur du ska ta dig vidare. Coachningen baseras främst på NLP – Neuro Lingvistisk Programmering, vilket hjälper till att omprogrammera ditt medvetande till nya tankar, känslor och beteenden. Du får med dig olika övningar att göra hemma, dessa upplevs enkla men kraftfulla och innefattar ofta visualiseringsövningar där du blir guidad att nå ett nytt önskat tillstånd.

Mycket av den ohälsa som finns idag är stressrelaterad och väldigt ofta handlar det om emotionell stress, att inte räcka till eller vara bra nog, vilket i längden kan ge psykisk ohälsa. Oavsett vilket utmaning du har möter jag dig där och lägger upp en individuell plan. Till exempel kan det handla om att lugna nervsystemet, att läka gamla trauman eller att göra beteendeförändringar. 

Tid: 60 min

Pris: 1 100 kr

Paketpris: Tre sessioner 2 970 kr

(Du sparar 330 kr med detta paket)
Utövare: Kristina Söderlund

Tid: 90 min

Pris: 1200 kr
Utövare: Jonas Höglund

Beroendehantering

Vad skulle det innebära för dig att inte längre ha ditt beroende? Är du redo att sluta röka, sluta dricka eller vad det nu är du är beroende av? Har du verkligen bestämt dig för att sluta så är jag säker på att jag kan hjälpa dig då vi tillsammans kan ge ditt undermedvetna den hjälp det behöver för att få dig att sluta OCH aldrig börja igen.

Processen tar 4 möten över en månads tid, och du bestämmer själv målet. Vill du t ex gå ner från 15 cigaretter till 3 om dagen eller vill du sluta helt – bara du vet vad som är rimligt och önskvärt för dig.

Tid: 90 min

Pris: 1 200 kr
Paketpris 4 gånger: 3150 kr
Utövare: Jonas Höglund

Bli fri från din allergi

Hur skulle du må utan din hösnuva, pälsdjursallergi eller vad din kropp nu
reagerar mot? Behandlingen tar normalt 60 minuter och det kan behövas
ett eller två återbesök.

Tid: 60 min

Pris: 865 kr
Utövare: Jonas Höglund

Hypnoterapi

Hypnos passar dig som vill läka trauman, arbeta med negativa tankar, känslor eller beteenden. När du tillåter dig att gå ner i ett djupt avslappnat tillstånd, kommer vi åt ditt undermedvetna som bär 95% av vårt medvetande och har alla svar på vad vi behöver för att läka, utvecklas och må bra. Hypnos är en kreativ process där vi följer och möter det som kommer upp för att sedan bygga upp de egenskaper du vill ha mer av i ditt liv.  

Vi blir alla påverkade av vår familj, samhället och de normer och attityder som finns, ibland det går det emot våra egna värderingar. En stark norm som funnit länge i vårt samhälle är att vi behöver prestera för att vara någon. Att vi värderat det mer än att uppmuntra den vi innerst inne är känns helt galet. Detta har gjort att vi har ett starkt självförtroende men en svag självkänsla. Vi har blivit programmerade med sådant som vi kanske inte själva står för innerst inne. Dessa pålagda program leder ofta till ohälsa för att vi går emot våra egna värderingar. I hypnos kan vi arbeta med att slå hål på dessa programmeringar.

Tid: 75 min

Pris: 1 300 kr

Paketpris: Tre sessioner 3 500 kr

(Du sparar 400 kr med detta paket)
Utövare: Kristina Söderlund

Kontakt

Öppettider

Sociala medier

Måndag - Tisdag
11:00 - 18:00
Onsdag - Fredag
11:00 - 20:00
Lördag - Söndag
11:00 - 16:00