Hälsocentret med det stora gröna hjärtat

HÄR KAN DU LÄSA OM DE SOM BEHANDLAR
I våra harmoniska och avkopplande lokaler erbjuder vi naturligtvis klassisk massage och vår specialitet regndroppsmassage samt andra massage- och terapiformer. Förutom egna anställda har vi även inhyrda terapeuter och erbjuder därmed olika behandlingsformer vid olika tidpunkter.

VÅRA TERAPEUTER

Zonterapi - en hjälp till självhjälp för kroppen.

Behandlingen sker på fötterna och du sitter i en fåtölj helt påklädd i övrigt. Det är en helhetsbehandling och tar ca 35-40 minuter. Behandlingsgången är lika vid varje tillfälle och kroppen avgör själv i vilken takt och ordning den tar hand om eventuella obalanser. Du behöver inte vara ”sjuk” eller ha besvär för att få behandling - den är välgörande för alla. Metoden heter interaktiv zonterapi (f d Ersdals-metoden) och är effektiv vid t ex bihålebesvär, rygg- nackproblem, inflammationer mm.

Coachning - att ha ett eget bollplank, någon att prata med om det du inte pratar om med någon annan. Coachning kan ske inom många områden, t ex karriär, livsstil eller hälsa. Här får du en neutral samtalspartner som lockar fram svaren inom dig på frågorna du inte visste att du hade. Du kommer att se möjligheter och finna nya vägar.

Alla behöver en egen coach - du vet bara inte om det än! Jag vill inspirera dig till nya utmaningar för din egen utveckling och framgång.

Självklart råder sekretess för våra samtal.

 

Min vision:

Min vision är att rädda världen genom att möta människor och på olika sätt få var och en av oss att må lite bättre, vilket på sikt gör att världen, jorden och universum mår lite bättre och därmed mår vi alla bättre och bättre!


LENA RAABY

BÖRJE KARLSSON

RDT - Regndroppsmassage (raindrop technique) är en läkande effektiv SPA-behandling som motverkar stress och värk, stärker och balanserar kropp och själ. Mycket bra vid rygg- och nackbesvär. Man använder sig av särskilt utvalda eteriska oljor som varsamt droppas ut och masseras in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro.

Hårmineralanalys - En förstklassig analys där du får svar på hur just din närings- och mineralbalans ser ut i kroppen. Många använder testresultatet för att förebygga eventuell ohälsa eller för att finjustera sitt kost- och näringsintag.

 

Hormonanalys -

 

Kostrådgivning -

 

Zyto-scanning - Du får enkelt reda på vilka brister du har och vilka hälsopreparat du behöver via en Biofeedbackscanning. Vi går sedan igenom resultatet med dig och om du vill, guida dig i vår hälsokosts-del i vår butik.

Hälsokartläggning med rådgivning - Frågor, samtal och tester resulterar i en handlingsplan anpassad efter dina behov och möjligheter

 

Min vision:

Sprida hälsa och därigenom medvetenhet för att allt är möjligt och att man inte kan vara säker på att saker och ting inte kanske är vad det ser ut att vara.ANGELICA GLAS

Klassisk massage 90 min
Vår klassiska Helkropps Extra ger dig en skön muskulär genomgång av hela din kropp, inklusive fötter, händer, ansikte och huvud. Här finns extra tid att lägga på det just du har önskemål om. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

Klassisk massage helkropp 60 min
Vår klassiska helkroppsmassage ger dig en skön muskulär genomgång av rygg, ben, rumpa, armar, mage, bröstkorg och nacke. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

Klassisk halvkropp massage 30 min
Vår klassiska halvkroppsmassage ger dig en skön muskulär genomgång av rygg, nacke och rumpa. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.


Intuitiv massage
Den intuitiva behandlingen är speciell i sin form då den inte har begränsningar till någon viss lära eller utbildning. Här kan tryck/massage och olika behandlingstekniker kombineras med samtal, kristaller, aromaoljor, ljud med mera. Denna behandling bygger också på kommunikation där du som får behandling gärna får uttrycka vad du har för önskan/behov. Det är både din och min intuition som vi tillsammans skapar utifrån.


Terapeutisk massage
Under en behandling är mitt mål att vara så effektiv som möjligt för att ge dig de bästa resultaten. Grundfrågan är vad som är orsaken till problemet. Jag börjar med journalskrivning och tittar sedan på din kroppshållning, dvs kroppsläsning med ev tester av muskler.  Att du som kund får förståelse för vad jag gör och hur jag tänker är viktigt för att ge dig verktyg att förändra din situation. Under en behandling ägnas även tid åt att hitta rörelser/övningar som du själv kan använda dig av. Massagetekniker jag använder är:

Muskulering: ren knådning av musklerna, mer eller mindre tufft.
Töjning: sträckning av muskel eller ligament Pressur: tryck på punkter
Strain and counter strain: en muskelsignalsmanipulation som jobbar med smärtfria lägen för att korrigera spänningar och obalanser i kroppen. Behandlingen är väldigt mjuk och smärtfri, och passar bra för de med fibromyalgi.

Jag använder mig också av olika delar från andra tekniker.

 

Kristallmassage
Min kristallmassage börjar med att jag aktiverar din hud och masserar dig lätt med en selenit. Därefter kan jag antingen placera ut kristaller på din kropp och med pendel förstärka och balanserar dig, eller använda mig av kristaller under en vanlig massage.

 

Andningsmassage
Många har en andning som är begränsad pga hållning och korta muskler i fram för allt bröstmuskulaturen. Detta är ett vanligt resultat utifrån de arbetsställningar många har idag. Här fokuserar jag på din bröstkorg och revben med tillhörande muskler. Stela muskler och leder begränsar bröstkorgens naturliga förmåga till vidgning och införsel av syre. Med massage sker en förändring som ofta upplevs befriande.

 

Min vision:
Jag vill vara världens bästa terapeut för dig just nu!


MORGAN OLOFSSON

Reconnective Healing - återskapar balansen i kropp och själ då du känner dej lite nere och hängig, även om du har krämpor som ingen kan få bukt med.
RH är energirik och utförs utan fysisk kontakt, och du behåller kläderna på.

 

The Reconnection
Känner du att ditt liv inte känns rätt och kanske har fastnat i en ond cirkel? Är du redo för förändring i ditt liv?
Då kan The Reconnection vara ett steg i rätt riktning där du återställer kroppens axiala och tonala meridianer och dess kalibreringspunkter.
TR utförs under två sessioner med minst en dags mellanrum men inom 72 timmar och tar ca 35-45 minuter.

Min vision:
Jag vill gärna hjälpa till att få människor runt mig att må bra ! Det gör mej glad!

 

www.6esinne.se

MARGARETA STENMARK MAGNUSSON

Livserfarenhet har jag genom min bakgrund som chef och ledare i människokontakttäta branscher såsom skola och turismnäring. Jag har haft förmånen att möta och stödja medmänniskor i olika åldrar och yrkesroller sedan 1987. I samtliga roller har jag känt tacksamhet och engagemang för individers växande.

 

Min egna insiktsfulla erfarenhet kom med en utbrändhet 2001 som ledde till livsförändringar och personlig utveckling och en mer kärleksfull inställning till mig själv och mina medmänniskor.

Utbildad och certifierad NLP coach, ICC coach, Ai, Acess Bars, Universal Heart mentor och certifierad Instant Transformation Practicioner.


Min vision:
Jag vill rädda världen genom att dela med mig av kunskap om kraftekonomi. Livets Kraft är som ekonomi. Mer kraft ut än in ger underskott. Jag har system och struktur för byggande av Kraft.

Det är lätt att bli Kraftmiljonär när man vet hur!

 

kraftskolan.com

 

MARIA KVÄRNSTÉN

Sockerberoende:

Behandling sker både i grupp och enskilt. Syftet med behandlingen är att få kunskaper och redskap att hantera sjukdomen.
De enskilda behandlingarna ingår i en större helhet, men man kan också boka enbart enskilda sessioner.
Alla enskilda delar av sockerberoendebehandlingen kan köpas separat och som en sammanhållen kartläggning och behandling av sockerberoende.

 

För bokning av gruppaktiviteter kommer ett färdigt schema på kurser och föreläsningar att finnas på hemsidan. Det går även att boka en privat grupp för kurs/föreläsning/gruppaktivitet, minimum 5 personer, och även kostrådgivning kan ske i grupp om max 4 personer.

 

Gruppaktivitet:

Intensivkursen ”Sockersanera ditt liv” är starten på behandling av sockerberoende.
Kursen arrangeras 2-4 ggr/år.
Se Kurser för vidare information.

Nedan listas enskilda behandlingar:


SUGAR:

SUGAR är ett kartläggningsinstrument och kan ge dig ett svar om du är sockerberoende.
Hardu hjärnsjukdomen beroende/addiction är det viktigt få rätt behandling. Oavsett om resultatet visar på skadligt bruk eller patologiskt bruk (beroende) av socker/mjöl får du råd för kommande åtgärder.

 

Biokemisk Reparation:
Biokemisk reparation är ett verktyg där vi arbetar med den näringsmässiga obalans som en sockerberoende ofta har efter flera år av destruktivt ätande. Ingår i intensivkursen ”Sockersanera ditt liv”.

 

Matplan:
För att slippa kontrollförlusten över mat kan man behöva hjälp med att skapa en matplan som är unik just för dig. Är man mängdätare handlar det också om att få reda på hur mycket man ska äta vid varje tillfälle.

 

Bemerbehandling:

BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering.
BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer och används effektivt för:

Bättre försörjning av organ och vävnad

Stöd för läkning av sår och idrottsskador

Stöd för immunförsvaret

Ökad fysisk och mental prestationsförmåga

Förkortad återhämtningstid vid idrottsutövning

Behandlingen sker påklädd.

 

Stresshantering:

Syftet med behandlingen är att du och din kropp ska hitta balans och läkning inifrån och ut. Här kombineras Biokemisk reparation, BEMER® behandling och samtal om tankar/beteendemönster för att ge stöd till läkning i sin helhet.
Behandlingen sker enskilt.

 

Medveten Andningsträning:

Vi vet alla hur viktigt det är att andas. Men få av oss är medvetna om att HUR vi andas de 1 000 andetag vi tar varje timme påverkar varje liten del av vårt liv. De flesta av oss har en andning med stor förbättringspotential och därmed kan vi erhålla stora hälsovinster när vi förbättrar våra andningsvanor.

 

Min vision:
Jag vill med mina behandlingar ge kroppen och knoppen möjlighet att hitta sin egen balans och genom det få kraften att läka själv.

 

www.kvarnstens.se

SANDRA HALLGREN

RDT - Regndroppsmassage (raindrop technique) är en läkande effektiv SPA-behandling som motverkar stress och värk, stärker och balanserar kropp och själ. Mycket bra vid rygg- och nackbesvär. Man använder sig av särskilt utvalda eteriska oljor som varsamt droppas ut och masseras in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro.

NAT -

 

 

 

Min vision:

 

ANNELI LUND

Klassisk massage 90 min
Vår klassiska Helkropps Extra ger dig en skön muskulära genomgång av hela din kropp, inklusive fötter, händer, ansikte och huvud. Här finns extra tid att lägga på det just du har önskemål om. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

Klassisk massage helkropp 60 min
Vår klassiska helkroppsmassage ger dig en skön muskulära genomgång av rygg, ben, rumpa, armar, mage, bröstkorg och nacke. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

Klassisk halvkropp massage 30 min
Vår klassiska halvkroppsmassage ger dig en skön muskulära genomgång av rygg, nacke och rumpa. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

Terapeutisk massage
Alla har vi olika behov och förutsättningar. Under en behandling jobbar jag resultatinriktat med både undersökningar och olika tekniker som på ett effektivt sätt behandlar muskelspänningar och obalanser i kroppen. Som massageterapeut har jag en rad tekniker jag använder mig av och anpassar behandlingen för att passa just dig. Det innebär att jag ofta använder flera olika tekniker och att alla behandlingar är olika. Nedan följer en kort beskrivning.

Journalskrivning: Din historik är viktig för den berättar i många fall bakgrunden till vart du är idag samt ger mig viktig information som ligger till grund för behandlingen.

Undersökning: Kroppsläsning,  muskelfunktionstester, palpering (känner på kroppen)

Muskulering: ren knådning av musklerna
Pressur: tryck på punkter
Sammankoppling av punkter: kroppen kommunicerar och genom att trycka på två punkter samtidigt kan en muskelavslappning ske.
Muskelsignalsförstärkning: Genom att föra ihop eller dra isär muskelfibrerna förstärker du manuellt de signaler som går mellan muskel och hjärna. Har du lite signalkommunikation har du också sämre funktioner i musklerna.
Triggerpunktsbehandling: triggerpunkter är spänningar som samlas på speciella ställen i musklerna och som vid tryck kan stråla iväg och ge smärta i en annan kroppsdel.
Stretchning: teknik att länga en muskel för att skapa en bättre hållning och rörlighet.
Kilar: används som en balanseringsteknik där kroppen själv korrigerar sig.
Koppning: mjukar upp bindväv med hjälp av vakuum.
Su Jok: Pressur på reflexzoner på händer, fötter och öron där man också kan använda frön värme, magneter och nålar.

 

QINOpraktik - är en kombination av österländsk och västerländsk filosofi med

tekniker hämtade ur Kinesiologi, Osteopati, Massageterapi, Kiropraktik och Akupunktur. Det är en manuell behandlingsform som betonar kroppens helhet

och självläkande förmåga där läkning kommer inifrån. Behandlingsformen ska inte förväxlas med kiropraktik.

 

Aroma Hot-stone

En avkopplande och djupgående massage med varma lavastenar och väldoftande/läkande eteriska oljor. De varma stenarna löser upp dina spänningar och och ger vila för både kropp och själ. Underbart skönt! Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Hot stone massage bygger på flera tusen år gammal orientalisk filosofi med härstamning från antika Kina och Indien. Ej lämplig för gravida.

 

Käkbehandling

Migrän, tinnitus och tandgnissling är bara några av de symptom som hör i hop med spända käkmuskler. Under behandlingen jobbar terapeuten med musklerna i käke och tillhörande muskler i nacke och på hals. Även muskler inne i munnen behandlas.

 

Andningsmassage - jobbar med att öka din förmåga att ta in luft i dina lungor, både under ansträngning och vila. Genom att massera de muskler som sitter runt din bröstkorg och de muskler som styr din andning ökar din rörlighet i bröstkorgen och därmed din andningsförmåga.

 

Bindvävsmassage - är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader.

 

 

Min vision:TOMMIE JOHANSSON

Reiki healing - Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Man ligger avslappnat på en massagebänk med kläderna på.

 

RDT - Regndroppsmassage (raindrop technique) är en läkande effektiv SPA-behandling som motverkar stress och värk, stärker och balanserar kropp och själ. Mycket bra vid rygg- och nackbesvär. Man använder sig av särskilt utvalda eteriska oljor som varsamt droppas ut och masseras in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro.

 

Min vision:

 

LISA BOSTRÖM

Klassisk massage 90 min
Vår klassiska Helkropps Extra ger dig en skön muskulär genomgång av hela din kropp, inklusive fötter, händer, ansikte och huvud. Här finns extra tid att lägga på det just du har önskemål om. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

Klassisk massage helkropp 60 min
Vår klassiska helkroppsmassage ger dig en skön muskulär genomgång av rygg, ben, rumpa, armar, mage, bröstkorg och nacke. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

Klassisk halvkropp massage 30 min
Vår klassiska halvkroppsmassage ger dig en skön muskulär genomgång av rygg, nacke och rumpa. Med våra ekologiska oljor blir behandlingen en skön stund för återhämtning och lugn.

 

Spa massage
Njut av mjuk massage med varma oljor i ett rytmiskt flöde. Avkopplande och avstressande för kropp och själ. Endast mjuka massagetag utförs. Välj mellan neutral, uppiggande, utrensande, avkopplande eller muskelavslappnande olja.
Helkropp eller halvkropp.

 

Terapeutisk massage
En terapeutisk behandling är till för att hjälpa dig med problem och smärtor i kroppen men även för att förebygga besvär. Behandlingen börjar med en undersökning med journalskrivning och fortsätter sedan med behandling. Behandlingen kan bestå av olika massagetekniker, allt från tuffare muskulering till tekniker som bygger på smärtfria lägen och muskelsignalsmanupilationer. Behandlingen anpassas helt efter dig och dina behov för bästa resultat.

 

Min vision:

 

 

ANNELIE UHLANDER GUNDT

Jag arbetar sedan 2005 med akupressurbehandlingar, EFT-behandlingar (Emotional freedom tecnique), och öronakupunktur (numera enbart i form av kulplåster, ej nålar). Sedan 2010 arbetar jag med Mindfulnesskurser och Mindfulnesscoachning. I år 2018 har jag även börjat ha kurser utomlands i Mindfulness och Yoga, tillsammans med min kollega Annette Andersson från Calgary i Canada.

 

Akupressurbehanding - Genom akupressurbehandingar ökar kroppskännedomen, kroppens energisystem balanseras och på detta sätt kan olika fysiska, mentala och känslomässiga symtom behandlas samtidigt som det möjliggör en djup avslappning. Som ett komplement ges i vissa fall öronakupunktur för att behandla en kroppsdel eller en viss funktion i kroppen.

 

EFT - EFT-behandlingar görs vid t ex mörkerrädsla, flygrädsla m m tillsammans med samtal kring ett mer medvetet förhållningssätt.

 

Mindfulness - Medveten närvaro, är ett förhållningssätt till livet. Vi lär oss genom olika kroppsövningar, t ex kroppsscanning, meditation och Mindful yoga hur kroppen hela tiden kommunicerar med oss på olika sätt. Vi lär oss betrakta våra tankar och hur dessa påverkar oss. Genom de olika övningarna utforskar vi oss själva vilket ger oss möjlighet att bli varse våra beteenden och mönster. Övningarna görs i en icke-dömande och vänlig atmosfär. Träningen i Mindfulness gör att vi kan se hur vi kan göra medvetna val, vilket ger oss möjlighet att leva utan stress och ett mer medvetet liv.

 

 

Min vision: Är ett medmänskligare och mer medvetet samhälle utifrån att vi som individer förstår oss själva bättre och på det sättet även andra människor. Vägen dit når vi genom att möta oss själva och på detta sätt hitta tillbaka till vår egen kraft och vår egen inre styrka. Vi ser att vi har ett personligt ansvar men också möjligheten till medvetna val, val som gagnar oss själva och vår omgivning.

KAROLINE TUVELAND

KAROLINE TUVELAND

Qi- ljusakupunktur - en smärtfri ljusakupunktur med moxaljus som mäter, balanserar och tillför livsenergi.

Genom att tillföra kroppen det ljus som redan finns i kroppen och dess celler så stärker man de


Klassisk homeopati - en välbeprövad medicinsk behandlingsmetod som utgår från grundtanken att varje organism har en inneboende förmåga till självläkning och den inneboende kraften kan stimuleras av mycket svaga doser av en viss substans.

 

Hårmineralanalys - En förstklassig analys där du får svar på hur just din närings- och mineralbalans ser ut i kroppen. Många använder testresultatet för att förebygga eventuell ohälsa eller för att finjustera sitt kost- och näringsintag.

 

Min vision:

 

Qi- ljusakupunktur - en smärtfri ljusakupunktur med moxaljus som mäter, balanserar och tillför livsenergi.

Genom att tillföra kroppen det ljus som redan finns i kroppen och dess celler så stärker man de


Klassisk homeopati - en välbeprövad medicinsk behandlingsmetod som utgår från grundtanken att varje organism har en inneboende förmåga till självläkning och den inneboende kraften kan stimuleras av mycket svaga doser av en viss substans.

 

Hårmineralanalys - En förstklassig analys där du får svar på hur just din närings- och mineralbalans ser ut i kroppen. Många använder testresultatet för att förebygga eventuell ohälsa eller för att finjustera sitt kost- och näringsintag.

 

Min vision:

 

Mattias

Hypnos -  Eller trance är ett alternativt medvetandetillstånd mellan

vakenhet och sömn där vi har tillgång till det undermedvetna. När vi

befinner oss i trance har vi möjlighet att påverka omedvetna och

bakomliggande processer som har stor inverkan på vårt dagliga liv. Med

hjälp av suggestioner, neurolingvistisk psykologi och andra tekniker

kan vi bota fobier, bli av med rädslor och andra oönskade beteenden

snabbt och effektivt. Hypnos som rökavvänjningsmetod har till exempel

visat sig vara väldigt framgångsrikt. Det är även vanligt att använda

hypnos och suggestionsterapi för att prestera bättre i studier, idrott

och i andra situationer där den psykiska faktorn har stor betydelse.

Vi kan även använda oss av hypnos för att utforska bortträngda minnen

och nedstängda känslor.

 

Hur lång tid man går i hypnoterapi är individuellt. Att uppnå något

specifikt som till exempel att bota en rädsla eller fobi tar normalt

1-5 sessioner medan en mer holistisk långtidsterapi är högst personlig

och därför svår att tidsbestämma.

 

Min vision:

 

LINA JOHANSSON

Jag är utbildad hos master Kusum Modak i Pune, Indien som är grundare av AYM Ayurvedisk Yogamassage.

 

Ayurvedisk Yogamassage - Ayurvedisk Yogamassage kommer från Indien och är en kombination av yoga asanas och oljemassage. Tekniken kallas ibland för "latmansyoga" eftersom man under den här behandlingen får liknande effekt som under ett yogapass. Genom djupgående strykningar och stretching hjälper jag dig att mjuka upp både muskler och bindväv. Fokus ligger på att öppna upp och fördjupa andningen vilket ökar cirkulationen i hela kroppen. Många säger att de känner djup avslappning och frid efter behandlingen. Minskar stress, oro och ger ökad rörlighet. Effektiv vid rygg- och nackproblem, depression, sömnproblem, hormonella besvär och nedsatt immunförsvar. Hela kroppen behandlas vid varje tillfälle, även huvud, ansikte, fötter och händer. 90 minuter.

 

Yoga Nidra - Yoga Nidra är en djupavslappning för hela kroppen och sinnet. Den brukar upplevas som en befrielse för oss som vanligtvis använder våra kroppar och hjärnor intensivt. Under klassen ligger du ner samtidigt som jag steg för steg guidar dig genom din kropp så att varje muskel får slappna av. Klassen är 45 minuter men räkna med att ligga kvar i vila några minuter efteråt. Det sägs att effekten av 20-30 minuters Yoga Nidra kan jämföras med tre-fyra timmars sömn.

 

Flow yoga - I Flow yoga jobbar vi igenom hela kroppen med solhälsningar, stående positioner, twists och balansövningar i ett härligt flöde. Vi börjar med en dynamisk uppvärmning där du blir riktigt varm med fokus på armar och core. Sedan går vi över till solhälsningen och varvar den med lite tuffare benövningar. Därefter stående positioner, twists och balansövningar för att sedan avsluta med en guidad avslappning. För mig är det viktigare med känsla än det perfekta. Min förhoppning är att du ska känna att hela din kropp har fått jobba samtidigt som ditt sinne kan slappna av. Klassen passar alla nivåer och du behöver inte ha yogat förut för att vara med. 75 min.

 

Min vision:

 

Mia Nilsson

Lymfmassage är en effektiv behandlingsmetod som passar de flesta, en mjuk och avslappnande massageteknik som är avsedd att stimulera cirkulationen av lymfan i kroppen och som kompletterar andra behandlingsformer som kinesiotejpning.

 

Den ger goda resultat i armar och ben då massagen reducerar svullnader och celluliter, minskar stelhet, smärta och trötthetssymptom. Ger även bättre immunförsvar. Passar bra för Fibromyalgi

 

Min vision:

Låt flödet flöda fritt

Lena Johansson

Massagehealing Massagehealing är en behandling antingen för den lite skeptiske som är nyfiken på healing men inte riktigt bestämt sig för om det är något för dig. Eller för dig som helt enkelt tycker kombinationen låter bra. En massage av rygg, axlar och nacke där det mesta spänningar sätter sig, samtidigt som terapeuten ger healing. Det är känt att det finns en osynlig livskraft som väver genom hela våran kropp. I Kina är denna kraft mer känd som "Qi". Healingen hjälper till att lösa upp blockeringar och få denna livskraft att flyta fritt i din kropp. Det fria flödet av energin i kroppen är viktigt för ett liv i hälsa och lycka. Healing kan hjälpa till med läkning på både fysiskt och känslomässig nivå. Jag som terapeut får även ibland upp symboler som vi tillsammans kan hjälpas åt att tyda för bästa verkan och resultat.

 

Min vision: Njut av livet och hela värden

 

FRANK BJENNMYR

KranioSakral Terapi - handlar om att assistera kroppens egen självläkningsförmåga. Den biodynamiska behandlingen kännetecknas av lätt tryck och beröring, att under full närvaro lyssna in och reglera kroppens energi & vätskeflöden. Speciellt fokus har ryggmärgsvätskans pulsering, som påverkar allt ifrån skelett, muskler och vävnader till inre organ och nerver.

Balansering av just nervsystemet leder ofta till ett tillstånd av djup avslappning och stillhet, där man tillåter kroppens & psykets helande processer att få större utrymme.

 

Problem som kan behandlas är t.ex. huvudvärk och migrän, stressrelaterade besvär, muskel och ledvärk, rygg och nackbesvär.

Men KranioSakrala behandlingar kan även ge positiva resultat på psykiska & emotionella besvär, och som hälsoförebyggande behandling.

 

Min vision:

Min vision är att kunna hjälpa människor som är i behov av förbättrad hälsa och ökat välbefinnande, och att kunna guida mot en ökad medvetenhet och självacceptans.


Telefon: 063-779077   I   E-mail: info@ecocafeet.se   I   Adress: Storgatan 26 ÖSTERSUND