Hälsocentret med det stora gröna hjärtat

Helhetsbehandling i integrativ zonterapi (på fötterna), en hjälp till självhjälp för kroppen att läka och komma i balans.

 

Tid: 55min
Pris: 800kr

Utförs av: Lena Raaby

Zonterapi

Homeopati är en välbeprövad medicinsk behandlingsmetod som utgår från grundtanken att varje organism har en inneboende förmåga till självläkning och den inneboende kraften kan stimuleras av mycket svaga doser av en viss substans.

 

 

Tid: 120min +180min
Pris: 1800kr

Utförs av: Karoline Tuveland

Klassisk homeopati

Reconnective Healing

KranioSakral Terapi

Bemer

Reiki Healing

The Reconnection

Massagehealing

Zyto-scanning

FTG

FTG

Akupressur

EFT

Qi- ljusakupunktur

FTG

Smärtfri ljusakupunktur med moxaljus som mäter, balanserar och tillför livsenergi.

Genom att tillföra kroppen det ljus som redan finns i kroppen och dess celler så stärker man den egna självläkande  förmågan. Det gäller att förstärka det friska.

 

 

Tid: 55min
Pris: 800kr

Utförs av: Karoline Tuveland

Reiki Healing

FTG

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Man ligger avslappnat på en massagebänk med kläderna på.

 

Tid: 55min
Pris: 690kr

Utförs av: Tommie Johansson

Reconnective Healing

FTG

Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling.

 

Tid: 55min
Pris: 900kr
Utförs av: Morgan Olofsson

The Reconnection

The Reconnection är en unik process som endast görs en gång i livet. The Reconnection rekommenderas ofta när du är redo för en förändring, personlig utveckling och/eller om du söker en klarare bild av din livsväg/livsuppgift eller vill accelerera på din väg om du redan funnit ditt syfte i livet . Du förs helt enkelt närmre den du verkligen är.

 

Tid: 55min + 55min
Pris: 333€ (dagskurs)

Utförs av: Morgan Olofsson

Massagehealing

FTG

En massage av rygg, axlar och nacke där det mesta spänningar sätter sig, samtidigt som terapeuten ger healing. Det är känt att det finns en osynlig livskraft som väver genom hela våran kropp. I Kina är denna kraft mer känd som "Qi". Healingen hjälper till att lösa upp blockeringar och få denna livskraft att flyta fritt i din kropp. Det fria flödet av energin i kroppen är viktigt för ett liv i hälsa och lycka. Healing kan hjälpa till med läkning på både fysiskt och känslomässig nivå

 

Tid: 55min
Pris: 690kr

Utförs av: Lena Johansson

KranioSakral Terapi

FTG

KranioSakral Terapi  har rötterna i Osteopatin, och handlar om att assistera kroppens egen självläkningsförmåga. Den biodynamiska behandlingen kännetecknas av lätt tryck och beröring, att under full närvaro lyssna in och reglera kroppens energi & vätskeflöden. Speciellt fokus har ryggmärgsvätskans pulsering, som påverkar allt ifrån skelett, muskler och vävnader till inre organ och nerver.

Balansering av just nervsystemet leder ofta till ett tillstånd av djup avslappning och stillhet, där man tillåter kroppens & psykets helande processer att få större utrymme.

 

Problem som kan behandlas är t.ex. huvudvärk och migrän, stressrelaterade besvär, muskel och ledvärk, rygg och nackbesvär.

Men KranioSakrala behandlingar kan även ge positiva resultat på psykiska & emotionella besvär, och som hälsoförebyggande behandling.

 

Under behandlingen ligger du fullt påklädd på en massagebänk.

 

 

Tid: 75min
Pris: 800kr

Utförs av: Frank Bjennmyr

Bemer

FTG

Bemer introduktion/prova på: Gratis
Enskild behandling 10 min: 200 kr

 

Klippkort Bemer 10 ggr: 1500 kr (ord.pris 2000 kr)

 

Tid: 10-30min
Pris: 0-1500kr

Utförs av: Maria Kvärnstén

Akupressur

Akupressurbehandling ökar kroppskännedomen, kroppens energisystem balanseras och på detta sätt kan olika fysiska, mentala och känslomässiga symtom behandlas samtidigt som det möjliggör en djup avslappning. Som ett komplement ges i vissa fall öronakupunktur för att behandla en kroppsdel eller en viss funktion i kroppen.

Du ligger på rygg med kläderna på och behandlingen sker genom att jag trycker med fingrarna på olika akupunkter utefter kroppens meridianer.

 

Tid: 90min (FÖRSTA TRÄFF)
Pris: 975kr

Tid: 60min (NÄSTKOMMANDE BEHANDLINGAR)
Pris: 690kr

Öronakupunkturplåster +60kr

 

Utförs av: Annelie Uhlander Gundt

EFT

EFT-behandlingar görs vid t ex mörkerrädsla, flygrädsla m m tillsammans med samtal kring ett mer medvetet förhållningssätt.

 

Tid: 45min
Pris: 600kr

Utförs av: Annelie Uhlander Gundt

Zyto-scanning

FTG

Zyto-skannern skapar en komplett hälsobild genom mätning av ditt bioelektriska system (Biofeedback). Skannern läser av kroppens frekvenser och registrerar obalanser. Du får även förslag på åtgärder/behandlingar som kan passa dig. En stor rapport på ca 20sidor ingår

 

Tid: 45-60min
Pris: 400kr

Utförs av: Börje Karlsson

Telefon: 063-779077   I   E-mail: info@ecocafeet.se   I   Adress: Storgatan 26 ÖSTERSUND