Hälsocenter, café och en unik mötesplats

 

Helhetsbehandling i integrativ zonterapi (på fötterna), en hjälp till självhjälp för kroppen att läka och komma i balans.

 

Tid: 55min
Pris: 800kr

Zonterapi

Reconnective Healing

Ring 070-355 04 45 för att boka en tid

KranioSakral Terapi

Reiki Healing

The Reconnection

Ljusterapi

Bli pigg genom att stänga av produktionen av sömnhormonet melatonin.

Minskar risk för depression och ångest enligt flera vetenskapliga studier.

 

Tid: 30min
Pris: 40kr eller Månadskort 350kr

Ljusterapi i Ljusrum

BOKA

Chakrabalansering

Kristallhealing

NAT

FTG

Utförs av: Lena Raaby

NAT (Neuro Auricular Technique)

FTG

NAT balanserar och stärker nervsystemet. Man arbetar bl a vid området Locus coeruleus (LC), kroppens centrala växlingsstation där 1000 olika nervbanor passerar, och det är som att öppna dörren (en inkörsport) till hjärnan. Locus coeruleus är en kärna i hjärnstammen som fungerar som hjärnans pacemaker och som styr viktiga funktioner kring bl a

- vakenhet och sömnrytm

- uppmärksamhet och minne

- smärtupplevelser

- stress

- beteendemässig flexibilitet och impulskontroll

- andra känslor

 

Syftet med NAT är att helt väcka och återställa full kapacitet i LC vid basen av hjärnan och på så sätt skapa en miljö som underlättar bästa möjliga hälsa, läkning och kroppsfunktion.

 

Tid: 25min
Pris: 600kr

BOKA

Utförs av: Sandra Hallgren

Reiki Healing

FTG

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress, smärta och ångest, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Man ligger avslappnat på en massagebänk med kläderna på.

 

Tid: 55min
Pris: 700kr

BOKA

Utförs av: Tommie Johansson och AnnChristine Martinsson

Reconnective Healing

Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling.

 

Tid: 55min
Pris: 900kr

Utförs av: Morgan Olofsson

The Reconnection

The Reconnection är en unik process som endast görs en gång i livet. The Reconnection rekommenderas ofta när du är redo för en förändring, personlig utveckling och/eller om du söker en klarare bild av din livsväg/livsuppgift eller vill accelerera på din väg om du redan funnit ditt syfte i livet . Du förs helt enkelt närmre den du verkligen är.

 

Tid: 55min + 55min
Pris: 333€ (dagskurs)

Utförs av: Morgan Olofsson

KranioSakral Terapi

Kraniosakral terapi har utvecklats som en fristående behandlingsform vid olika tillstånd av obalans i en människa. Allt från kroppslig, mental, känslomässig eller själslig smärta som uppkommit genom stressrelaterad problematik, utanförskap eller av fysiskt och/eller psykiskt trauma kan mötas upp.

 

Kraniosakral behandling påverkar kroppen och dess förändring genom att återställa spänningstillstånd i alla kroppsvävnader; muskler, leder, ryggkotor, organ via bindväv. Det är en mycket varsam behandling som utvecklats ur osteopatin.

 

Behandlingen kan ha en emotionell och mental effekt. Varje människa har sin egna levnadshistoria som kan innehålla emotionella upplevelser, vilka kan ta sig uttryck i olika former. Klienter kan ibland uppleva positiva reaktioner i form av en känsla av lugn, bättre sömn och lägre stressnivå med mera.

 

BEHANDLINGEN

Behandlingen genomförs alltid påklädd. Nya klienter får första gången redogöra sin sjukhistoria och andra upplevelser i livet som kan ha betydelse för nuvarande symptom. Jag arbetar enbart med mina händer med ett lätt tryck mot kroppen, detta för att känna in de mycket små rörelserna från flödescyklerna och eventuella störningar i vävnader. Efter behandling ges behandlingsförklaring, prognos och rekommendation under en kort pratstund.

 

Tid: 55min
Elev Pris: 650kr

BOKA

Utförs av: Magnus Holmqvist

Chakrabalansering

FTG

Chakrabalanseing som är en behandling där jag använder en kombination av healing och kristaller för att hjälpa din kropp att balansera sina charkan. Precis som allt annat så vibrerar våra chakran i olika frekvenser, liksom färger och kristaller.

En chakrabalansering kan hjälpa dig att harmonisera och göra dig mer närvarande i kropp och själ.

 

Tid: 30min
Pris: 350kr

BOKA

Utförs av: Tommie Johansson

Kristallhealing

FTG

I kristallhealingen fokuserar vi på att lägga in en intention i healingen och tar hjälp och får svar av kristallerna.

En healing med fokus på kristaller med mycket influenser från Reikin.

 

Tid: 45min
Pris: 550kr

BOKA

Utförs av: Tommie Johansson

Telefon: 063-779077 I E-mail: info@2inspire.se I Adress: Storgatan 26 ÖSTERSUND