Hälsocenter, café & en unik mötesplats

Bli pigg genom att stänga av produktionen av sömnhormonet melatonin.

Minskar risk för depression och ångest enligt flera vetenskapliga studier.

 

Tid: 30min
Pris: 40kr eller Månadskort 350kr

BOKA

Zonterapi

Helhetsbehandling i integrativ zonterapi (på fötterna), en hjälp till självhjälp för kroppen att läka och komma i balans.

 

Tid: 55min
Pris: 800kr

Utförs av: Lena Raaby

Ring 070-355 04 45 för att boka en tid

Klassisk homeopati

FTG

Homeopati är en välbeprövad medicinsk behandlingsmetod som utgår från grundtanken att varje organism har en inneboende förmåga till självläkning och den inneboende kraften kan stimuleras av mycket svaga doser av en viss substans.

 

 

Tid: min
Pris: 800kr

Utförs av:

NAT (Neuro Auricular Technique)

FTG

NAT balanserar och stärker nervsystemet. Man arbetar bl a vid området Locus coeruleus (LC), kroppens centrala växlingsstation där 1000 olika nervbanor passerar, och det är som att öppna dörren (en inkörsport) till hjärnan. Locus coeruleus är en kärna i hjärnstammen som fungerar som hjärnans pacemaker och som styr viktiga funktioner kring bl a

- vakenhet och sömnrytm

- uppmärksamhet och minne

- smärtupplevelser

- stress

- beteendemässig flexibilitet och impulskontroll

- andra känslor

 

Syftet med NAT är att helt väcka och återställa full kapacitet i LC vid basen av hjärnan och på så sätt skapa en miljö som underlättar bästa möjliga hälsa, läkning och kroppsfunktion.

 

Tid: 25min
Pris: 600kr

Utförs av: Sandra Hallgren

Reiki Healing

FTG

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Man ligger avslappnat på en massagebänk med kläderna på.

 

Tid: 55min
Pris: 700kr

Utförs av: AnnChristine Martinsson, Tommie Johansson

Reconnective Healing

FTG

Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling.

 

Tid: 55min
Pris: 900kr
Utförs av: Morgan Olofsson

The Reconnection

The Reconnection är en unik process som endast görs en gång i livet. The Reconnection rekommenderas ofta när du är redo för en förändring, personlig utveckling och/eller om du söker en klarare bild av din livsväg/livsuppgift eller vill accelerera på din väg om du redan funnit ditt syfte i livet . Du förs helt enkelt närmre den du verkligen är.

 

Tid: 55min + 55min
Pris: 333€ (dagskurs)

Utförs av: Morgan Olofsson

KranioSakral Terapi

Kraniosakral behandling påverkar systemet och dess förändring genom att återställa spänningstillstånd i alla kroppsvävnader; muskler, leder, ryggkotor, organ via bindväv (fascia). Enligt grundläran påverkas främst fem områden: det centrala nervsystemet, ryggmärgsvätskan, hjärnans olika hinnor och samtliga ryggkotor ner till pelvic och os coccygeus, kraniets ledstrukturer och korsbenets rörelse i förhållande till höfterna men idag har kunskaperna utvidgats till mycket mer än så.

 

Kraniosakral behandling är en mycket varsam manuell teknik som utvecklats ur osteopatin. Det var den amerikanske osteopatiske läkaren William G. Sutherland som utforskade den kraniosakrala mekaniken på 1900-talet. Han kom fram till att hjärnan, ryggmärgen, hjärnhinnorna och korsbenet med sin vätska utgör ett eget slutet system.

I en frisk kropp pulserar vätskerörelserna i en viss jämn rytm; en rytm som inom osteopatin kallas för tryckförändring av gensvarsspänning. Den känns vanligast av terapeuten mellan kraniet, fogleder och korsben.

 

 

Tid: 55min
Elev Pris: 450kr

Utförs av:  Magnus Holmqvist

BOKA

Akupressur

Akupressurbehandling ökar kroppskännedomen, kroppens energisystem balanseras och på detta sätt kan olika fysiska, mentala och känslomässiga symtom behandlas samtidigt som det möjliggör en djup avslappning. Som ett komplement ges i vissa fall öronakupunktur för att behandla en kroppsdel eller en viss funktion i kroppen.

Du ligger på rygg med kläderna på och behandlingen sker genom att jag trycker med fingrarna på olika akupunkter utefter kroppens meridianer.

 

Tid: 90min (FÖRSTA TRÄFF)
Pris: 975kr

Tid: 60min (NÄSTKOMMANDE BEHANDLINGAR)
Pris: 690kr

Öronakupunkturplåster +60kr

 

Utförs av: Annelie Uhlander Gundt

EFT

EFT-behandlingar görs vid t ex mörkerrädsla, flygrädsla m m tillsammans med samtal kring ett mer medvetet förhållningssätt.

 

Tid: 45min
Pris: 600kr

Utförs av: Annelie Uhlander Gundt

Chakrabalansering

FTG

En balansering av dina chakran.

 

Tid: 30min
Pris: 350kr

Utförs av: Tommie

Kristallhealing

FTG

En healing med hjälp av kristaller

 

Tid: 45min
Pris: 550kr

Utförs av: Tommie

Zyto-scanning

FTG

Zyto-skannern skapar en komplett hälsobild genom mätning av ditt bioelektriska system (Biofeedback). Skannern läser av kroppens frekvenser och registrerar obalanser. Du får även förslag på åtgärder/behandlingar som kan passa dig.

 

Tid: 90min
Pris: 900kr

Utförs av: Börje Karlsson

Telefon: 063-779077   I   E-mail: info@ecocafeet.se   I   Adress: Storgatan 26 ÖSTERSUND