Hälsocenter, café och en unik mötesplats

 

Viktminskning/Kostrådgivning

Hårmineralanalys & Zyto

Stress är boven bakom ohälsa. Hur vet vi då om vi är stressade? Stress går att mäta med HRV Biofeedback där man ser hur det autonom nervsystemet jobbar på insidan. Vårt nervsystem gasar och bromsar och det vi eftersträvar är att ha balans mellan gas och broms.

Fastnar du i gasen och inte kan bromsa finns risken att du utvecklar stressrelaterade symtom som högt blodtryck, ångest, koncentrationsproblem, sömnproblem etc. Hur hanterar du stress och skapar bättre återhämtning? Med hjälp av HRV Biofeedback får du direkt feedback på nuläget samtidigt som du får verktyg på hur du kan förändra dina reaktionsmönster, ta tillbaka kontrollen, minska stressen och skapa bättre återhämtning.

 

Tid: 55min
Pris: 900kr

Paketpris: 2400 för 3ggr

Stressanalys - Biofeedback Stresskoll

Stress analys

Hälsokoll/Råd inkl. Zyto

Hormonanalys

BOKA

Hårmineralanalys & Stressanalys

Hårmineralanalys Distans

Omanalys

Stress koll

Utförs av: Lena Raaby och Diana Lindberg

Check av ditt HRV 15 min.

För dig som redan tränar HRV Träning.

 

Tid: 15min
Pris: 200kr

BOKA

Utförs av: Lena Raaby och Diana Lindberg

Coachning

Sitter du fast i livet och vet inte åt vilket håll du ska gå? Känner du att du vill förändra eller ta dig vidare i livet och behöver stöd för att gå framåt? Det kan handla både om privatliv och arbetsliv såsom hälsa, livsstil, karriär etc. Jag finns med dig på vägen i din förändring mot att ta nya steg framåt emot ditt mål. Coachingen bidrar utöver att du uppnår ditt mål till ett ökat välmående och en förbättrad livskvalitet.

 

Tid: 55min
Pris: 800kr

BOKA

Utförs av: Lena Raaby och Diana Lindberg

Hälsokoll/Råd inkl. Zyto

FTG

Med Screening, frågor och ett biofeedback verktyg skapar vi gemensamt en kartläggning av din hälsa och ser vart du kan lägga focus för att bibehålla eller stärka din hälsa Zyto-skannern skapar en hälsobild genom mätning av ditt bioelektriska system (Biofeedback).. Du får förslag på åtgärder/behandlingar som kan passa dig. Vikt, Stress, Näring, kost, Motion och obalanser är vanligt för genomgång.

 

Tid: 90-120min
Pris: 900kr

BOKA

Utförs av: Börje Karlsson

Viktminskning/ Kostrådgivning

FTG

Syftet med rådgivningen är att du/ni ska få redskap att må ditt allra bästa. Med energi som räcker hela dagen, en mage som fungerar som den ska men även balans på både blodsocker och hormoner. Effekterna av en kostförändring förbättrar förutsättningarna för viktbalans och bättre fysisk/psykisk hälsa.

 

Kostrådgivning intro 1,5 h: 900 kr

Uppföljning 4 x 1h: 500 kr

 

Utförs av: Börje Karlsson

Hormonanalys

För dig som är trött på att bli avfärdad med att "det är så här att bli äldre" samt ett recept på antidepressiva...

Dessa tester utförs av det amerikanska ackrediterade laboratoriet Labrix Inc. Testerna görs i saliv. I saliv analyseras nivåerna av östron, östradiol, östriol, progesteron, testosteron, DHEA och kortisol x 4.

 

Hormonanalys: 4500 kr

 

Tid: Första mötet: 60min
Uppföljningsmötet: 60min
Pris: 4500 kr (inkl. uppföljningsmöte)

Utförs av: Börje Karlsson

Hårmineralanalys & Zytoscanning

FTG

En förstklassig analys med 2% felmarginal där du får svar på hur just ditt näringsupptag och mineralbalans ser ut i kroppen. Många använder testresultatet för att förebygga eventuell ohälsa eller för att finjustera sitt kost- och näringsintag. Det ingår även en Zytoscanning värde 900kr. Analysen består av 1,5 timma Screening, samtal, klippning för labb och sedan ytterligare en timmas genomgång av resultatet inkl. en doktorsrapport.

 

Tid: Första mötet: 90min
Pris: 2200 kr (inkl. uppföljningsmöte 60min )

Utförs av: Börje Karlsson

Hårmineralanalys & Stressanalys

Med hjälp av en hårmineralanalys får du information om ditt näringsupptag och din mineralbalans samt eventuella toxiska metaller i kroppen. Utöver det får du även information om din ämnesomsättning, sköldkörtel, binjurar, hur du hanterar stress och mycket mer.
Du får en utförlig personlig analysrapport på din mineralstatus, råd om kost och ett skräddarsytt kosttillskottsprogram samt förslag på livsstilsåtgärder. Vitaminer och mineraler förbrukas när vi stressar och stress är den stora boven bakom ohälsa och sjukdomar. En balansering tar längre tid om du är stressad under tiden. Allt som stressar kroppen påverkar balanseringen.
Du får utöver Hårmineralanalysen möjlighet att göra en Stressanalys med HRV Biofeedback (värde 900kr) för att se hur det ser ut för just dig och hur du kan optimera din hälsa. Analysen består av 60 min Screening, samtal, klippning för labb och sedan 60 min genomgång av resultatet.

 

Tid: Första mötet: 60min
Pris: 2200 kr (inkl. uppföljningsmöte 60min )

Utförs av: Diana Lindberg

Omanalys

Efter en balanseringsperiod med kost, näring och tillskott kan en uppföljning och omanalys vara lämplig att göra för att säkerställa att åtgärderna har gett resultat. Vid en omanalys visas förändringar och skillnader från förra analysen. Kostförslagen och kosttillskottsrekommendationerna samt livstilsåtgärder kan komma att ändras för fortsatt balansering.

 

Tid: 60+60min
Pris: 1900kr

BOKA

Hårmineralanalys Distans

För dig som inte kan komma till Ecocaféet finns möjlighet att göra analysen på distans via telefon eller skype

(Stressanalys eller Zytoscanning ingår ej)

 

Tid: 20+60min
Pris: 2200kr

BOKA

Telefon: 063-779077 I E-mail: info@2inspire.se I Adress: Storgatan 26 ÖSTERSUND